Korona – Keittiöt liukuovet komerot

Shop

Näin tilaat keittiön

Näin tilaat keittiön

Keittiön suunnittelu

Suunnitteluaika

Varaamalla veloituksettoman suunnitteluajan aloituspalaverille saat aina parasta palvelua joko paikan päällä myymälällä tai etäyhteyden kautta. Ensimmäiselle tapaamisella kartoitetaan tarpeesi ja toiveesi, ideoidaan ja tutustutaan mallistoon. Sinulle valikoituu oma henkilökohtainen myyjä, jonka kanssa on helppo edetä suunnittelussa askel kerrallaan, eikä sinun tarvitse käydä asioita aina uudelleen alusta alkaen.

Myyntinäyttely

Oletko jo kuullut huhua myyntinäyttelystämme? Suosittelemme vahvasti tutustumista tuotteisiimme ja palveluihimme paikan päällä tehtaanmyymälällä. Alueen laajimmassa myyntinäyttelyssä pääset kokeilemaan mallistomme toimivuutta, tunnustelemaan materiaaleja sekä ihastelemaan aitoja keittiöitä. Hurautat meille helposti, sillä sijaintimme on aivan 5-tien varrella Leppävirralla.

Myymälä
Keittiösuunnitelman läpikäynti

Suunnitelman läpikäynti

Kun suunnittelunaloituspalaveri ja suunnitelman ensimmäiset versiot ovat valmiina, myyjämme ottaa sinuun yhteyttä suunnitelman ja tarjouksen läpikäymiseksi. Sinun on hyvä varata tähän reilusti aikaa, sillä jokainen suunnitelma tehdään yksilöllisesti eivätkä ne ole yleensä verrattavissa toisiinsa. Haluamme varmistaa, että saat täyden varmuuden siitä, mitä olet ostamassa.

Mittaus

Viimeistään tässä vaiheessa suunnittelijamme tarkastaa kohteen mitoituksen, jolloin myös mittavastuu siirtyy automaattisesti kalustetoimittajalle. Suoritamme mittakäyntejä veloituksetta alueella; Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Rantasalmi, Suonenjoki, Kuopio ja Heinävesi. Muualle sopimuksen mukaan, kannattaa kysyä rohkeasti!

Uuden keittiön rahoitus

Rahoitus

Korona-rahoituksen luottohakemus on helppo tehdä mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi. Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään myymälässä, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut. SVEAn Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa keittiöhankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti! Myyjämme opastavat sinua mielellään lisää rahoituksen hakemisessa.

 

Toimitus ja asennus

Tehtaanmyymälästämme saat huippulaatua suoraan kotimaiselta valmistajalta. Suosittelemme vahvasti, että hyödynnät korkeatasoista kalusteasennuspalveluamme ostaessasi meidän tuotteitamme. Huolella valittujen asentajien kautta voimme taata laadullisesti toimivan ja katkeamattoman toimitusketjun, aina suunnittelusta kalusteiden viimeiseen säätöön saakka.

Keittiön toimitus ja asennus

Tyytyväinen asiakas

Koska tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä, suosittelemme hyödyntämään laadullisesti toimivaksi todetun palveluketjumme suunnittelusta asennukseen.  Tällä tavoin pystymme huolehtimaan siitä, että jokainen kohde saa arvoisensa lopputuleman.

Takuu

Hyvin suunnitellulle ja toimivalle tuotteelle voimme rohkeasti antaa 24 kuukauden yleistakuun ja 10 vuoden takuun huippulaadukkaille saranoille ja laatikkomekanismeille.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Yksityisyyden suoja.