Korona – Keittiöt liukuovet komerot

Shop

Keittiöt, materiaalit

Materiaalit

Valmistamme lähes kaikki kalusterungot Leppävirran tehtaallamme. Laadukkaista ja ajattomista sävyistä löytyy jokaiselle mieluinen vaihtoehto, joka on helposti yhdisteltävissä muiden keittiön materiaalien kanssa.

Mallistomme koostuu ajattomista klassisista ovista aina trendikkäisiin ajankohtaisiin vaihtoehtoihin.  Valikoimasta löytyvät sopivat ovet jokaiseen kotiin ja budjettiin. Suunnittelijamme opastavat sinua oikeanlaisen,  käyttötarkoitukseen sopivan ovimateriaalin valinnassa, jotta kalusteesi kestävät aikaa ja palvelevat sinua vuosia.

MAALATUT MDF – OVET 

Laadukkaiden mdf-pohjaisten maalattujen ovien valikoimaan kuuluu sileitä sekä uurrettuja malleja. Oven sävyn voit valita ajankohtaisesta vakiosävy mallistosta tai oman mieltymyksesi mukaan Tikkurilan värikartan tuhansista sävyistä. Viimeistele kokonaisuus valitsemalla ovillesi kiiltävä- tai mattalakka.

KALUSTELEVYOVET 

Kauniista ja ajattomista sävyistä koostuva Korona Saros kalusteovimallisto valmistetaan omalla tehtaallamme Leppävirralla. Yksiväristen Saron mattasarjan ovien pinnat ovat hennon samettiset ja niiden sävyt ovat yhteensopivia Saros puujäljitelmäovien sekä kalusterunkojemme kanssa.

Näin voit helposti ja rohkeasti yhdistellä koko mallistoamme kotiisi. Viimeistele kokonaisuus ovien reunanauhalla, valitsemalla se joko ovenvärisenä tai vanerijäljitelmällä.

PUUOVET 

ovat klassisia peilikuvioituja massiivipuuovia. Voi valita kokonaisuuden omien mieltymystesi mukaan eri puulajeista, kuten tammesta tai koivusta valmistettuna ja erilaisilla pintakäsittelyillä viimeisteltynä. Viiluovet edustavat selkeämpää ja modernimpaa ilmettä. Valikoima kattaa niin tyylikkäät ja eleettömät vedinuralliset ovet kuin teknisestä viilustakin valmistetut.

Meillä on laaja valikoima kotimaisia korkealaatuisia työtasoja eri materiaaleista valmistettuna ja autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan työtason. Keittiön tason väri, materiaali ja paksuus vaikuttavat kokonaisuuteen oleellisesti, on tärkeä löytää juuri oikea vaihtoehto. Olemme koonneet malliston, josta varmasti löydät sopivan vaihtoehdon.

LAMINAATTITASO ON HELPPOHOITOINEN JA EDULLINEN 

Laminaattitasot ovat suosittuja ja helppohoitoisia eikä materiaali vaadi suojakäsittelyjä. Kestävä materiaali hylkii vettä sekä likaa. Nykyaikaisissa laminaattitasoissa on monipuolinen ja runsas valikoima värejä ja kuoseja. Valikoimassamme on 30 mm työtasot sekä vaihtelevasti myös 20 mm sekä 40 mm. Suosittelemme käyttämään pannunalusia patojen ja kattiloiden alla sekä leikkuulautaa teräville esineille.   

EDUT 

 • Kestää kulutusta  
 • Helppo puhdistaa ja hoitaa  
 • Edullinen
 

KOMPAKTILAMINAATTI ON VAHVA JA EDULLINEN 

Tyylikkäät tasot ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia. Kompaktilaminaatti on 12 mm paksu ja luo tyylikkään vaikutelman elävän pinnan ansiota. Tasoja on saatavana useissa väreissä ja kuoseissa, joista voit valita mieleisesi laadusta tinkimättä. Suosittelemme käyttämään pannunalusia patojen ja kattiloiden alla sekä leikkuulautaa teräville esineille.   

EDUT 

 • Kestää kulutusta  
 • Helppo puhdistaa
 • Vahva ja tyylikäs
 

MASSIIVIPUUTASO ON LUONNOLLINEN VALINTA 

Massiivipuutasot ovat elävä ja viehättävän lämmin valinta. Tasot valmistetaan parhaista mahdollisista raaka-aineista ja toimitetaan aina valmiiksi kirkkaalla, valkoisella tai mustalla öljyllä käsiteltyinä. Ajan saatossa luonnonmateriaali tummuu ja väri tasaantuu. Massiivitaso pysyy kauniina ja arvokkaana, kun käsittelet sitä säännöllisesti öljyämällä, mikä suojaa pintaa lialta. Tasot ovat myös helppo kunnostaa tarvittaessa itse hiomalla pinta sileäksi.   

Massiivipuutasojen antiikkikäsittely tarkoittaa kitattuja oksan kohtia, lohkeamia säleissä, värivaihteluja ja eri karkeusasteita. Rouhean antiikkisen tason valinta viimeistelee keittiösi ilmeen takuuvarmasti.   

EDUT 

 • Luonnonmateriaali  
 • Helppo kunnostaa itse
 

LUONNONKIVITASO ON AJATON VALINTA  

Kivitaso on ajaton, kaunis ja ekologinen valinta kaikkiin kodin tiloihin. Tasoissa on hyvä lämmönkesto, kuuman pannun voi laskea tasolle, mutta emme suosittele sitä jätettäväksi tason päälle pitkäksi aikaa. Luonnonmateriaali antaa jokaiselle työtasolle uniikin ilmeen ja viimeistelee keittiösi vuosien ajaksi. Luonnonkivitasoja on saatavana kiillotetulla tai timanttiharjatulla pinnalla 30 mm paksuna, molemmat vaihtoehdot ovat ominaisuuksiltaan toisiaan vastaavia.    

EDUT 

 • Helppohoitoinen
 • Kestävä
 

KIVILÄHTEEN KVARTSITASO ON VAALEIDEN SÄVYJEN YKKÖNEN 

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali, joka on noin 90% luonnonkvartsia ja lisäksi sidosaineita sekä tehosteita. Tämä pitkäikäinen materiaali on ominaisuuksiltaan helppo puhdistaa tiiviin ja kestävän pinnan ansiosta. Lämmönsieto on rajallinen, joten suosittelemme käyttämään pannunalusia patojen ja kattiloiden alla. Kvartsitasojen etuna on laaja valikoima erityisesti valkoisia ja vaaleita sävyjä ja vahvuudet kuosikohtaisesti 20 mm tai 30 mm.  

EDUT 

 • Helppohoitoinen 
 • Kestävä 
 • Hygieeninen
 

SILESTONE ON KESTÄVÄ VALINTA 

Silestone-kvartsitasot on yli 90-prosenttisesti luonnonkvartsia ja luo keittiöllesi kestävän ja lujan materiaalin. Materiaali on hygieeninen ja helppohoitoinen tiiviin puristetun pinnan ansiosta, eivätkä nesteet imeydy siihen. Naarmunkestävyys ja iskunkestävyys on näiden tasojen vahvuus. Lämmönsieto on rajallinen, joten suosittelemme käyttämään pannunalusia patojen ja kattiloiden alla. Laajasta valikoimasta löytyvät tyylikkäät ja ajattomat kuosit tyyliin kuin tyyliin. Tason paksuus on 20 mm tai 30 mm.   

EDUT 

 • Ei tahraannu 
 • Hyvä naarmunkestävyys 

 

KIVILÄHTEEN KERAAMINEN TASO ON YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VALINTA 

Keraaminen taso on 100% luonnontuote, joka valmistetaan polttamalla 1200 asteessa hiekasta, savesta, maasälvästä ja pigmenteistä. Valikoimasta löytyy sekä kiiltävällä että mattapinnalla olevia vaihtoehtoja. Tiivis taso kestää ahkerimmankin ruoanlaittajan käsittelyssä ilman tahraantumista tai naarmuuntumista. Keraamisilla tasoilla on hyvä lämmönkesto, et siis tarvitse huolehtia pannunalusista!   

EDUT 

 • Ei tahraannu 
 • Hylkii vettä ja naarmuja
 • Äärimmäisen hyvä lämmönkesto 

 

DEKTONKESTÄÄ KUUMUUTTA 

Dekton on lasista, posliinista ja kvartsista koostuva materiaali ja kestää äärimmäistä kulutusta sekä kuumuutta. Tämä pitkäikäinen materiaali valmistetaan kovalla paineella tiiviiksi puristamalla ja kuumennetaan sen jälkeen yli 1000 asteessa. Laajasta valikoimasta löytyy kauniita ja ajattomia kuoseja sekä värejä. Suosittelemme tason vahvuudeksi 20 mm, kuosikohtaisesti saatavilla myös 12 mm.  

EDUT 

 • Äärimmäisen hyvä lämmönkesto 
 • Hylkii vettä ja naarmuja 
 • Ei tahraannu 

Vetimillä ja nupeilla viimeistelet keittiösi ilmeen, joten ne kannattaa valita huolella. Vetimet voivat olla katseenvangitsijat tai vastaavasti huomaamattoman eleettömät. Runsas vedinmallistomme koostuu klassisista ja ajattomista suosikeista sekä viimeisimmistä trendeistä.  Suosittelemme valitsemaan vetimen, niin että sitä on myös hyvä käyttää, kun auot kaappeja päivittäin.  

Vinkki: pienen päivityksen keittiön ilmeeseen saat helposti päivittämällä vain vetimet!

Toimivat ja luotettavat kodinkoneet ovat tärkeä osa arjen toimivia ratkaisuja. Laajasta kodinkonevalikoimasta voit valita ominaisuuksiltaan sopivan kokonaisuuden. Säännöllisesti kouluttautuvat suunnittelijamme opastavat sinua oikeanlaisen laitteen valinnassa. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi laadukkaita ja innovatiivisia ratkaisun hakuisia toimijoita. 

Keittiökaupan yhteydessä tarjoamme kodinkoneet kilpailukykyiseen hintaan ajantasaisin kampanjoin.    

 • Aito kotimainen kylmälaite valmistaja FESTIVO 
 • Suomalainen perheyritys SAVO – Euroopan huippubrändi BORA  
 • Älykkäästi suunniteltuja ratkaisuja tarjoava ELECTROLUX 
 • AEG : n kaunis ja toimiva design

Kodinkoneet

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Yksityisyyden suoja.