Näin tilaat keittiön

Onnistunut keittiöremontti lähtee suunnittelusta.

Suunnitteluaika

Varaamalla veloituksettoman suunnitteluajan aloituspalaverille saat aina parasta palvelua joko paikan päällä myymälällä tai etäyhteyden kautta. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan tarpeesi ja toiveesi, ideoidaan ja tutustutaan mallistoon. Sinulle valikoituu oma henkilökohtainen myyjä, jonka kanssa on helppo edetä suunnittelussa askel kerrallaan, eikä sinun tarvitse käydä asioita läpi aina uudelleen alusta alkaen.

Leppävirran myyntinäyttelyssä on esillä erilaisia keittiöitä laajasta mallistostamme.

Myyntinäyttely

Oletko jo kuullut huhua myyntinäyttelystämme? Suosittelemme vahvasti tutustumista tuotteisiimme ja palveluihimme paikan päällä tehtaanmyymälällä. Alueen laajimmassa myyntinäyttelyssä pääset kokeilemaan mallistomme toimivuutta, tunnustelemaan materiaaleja sekä ihastelemaan aitoja keittiöitä. Hurautat meille helposti, sillä sijaintimme on aivan 5-tien varrella Leppävirralla.

Keittiösuunnitelmat käydään läpi oman keittiösuunnittelijan kanssa.

Suunnitelman läpikäynti

Kun suunnittelunaloituspalaveri ja suunnitelman ensimmäiset versiot ovat valmiina, myyjämme ottaa sinuun yhteyttä suunnitelman ja tarjouksen läpikäymiseksi. Sinun on hyvä varata tähän reilusti aikaa, sillä jokainen suunnitelma tehdään yksilöllisesti eivätkä ne ole yleensä verrattavissa toisiinsa. Haluamme varmistaa, että saat täyden varmuuden siitä, mitä olet ostamassa. Henkilökohtaisen myyjän kanssa sinun on helppo edetä suunnittelussa askel kerrallaan.

Mittauspalvelu on apunasi, kun varmistetaan tilojen mittoja.

Mittaus

Viimeistään tässä vaiheessa suunnittelijamme tarkastaa kohteen mitoituksen, jolloin myös mittavastuu siirtyy automaattisesti kalustetoimittajalle. Suoritamme mittakäyntejä veloituksetta alueella; Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Rantasalmi, Suonenjoki, Kuopio, Heinävesi, Pieksämäki ja Juva. Muualle sopimuksen mukaan, kannattaa kysyä rohkeasti!

Rahoitus - jopa vuosi korotonta maksuaikaa

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Keittiötilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai paikan päällä tehtaanmyymälällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida toimipaikassa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä.

Maksuvaihtoehdot

Kulut

30-60 pv

12 kk

24 kk

72 kk

Vuosikorko

0 %

0 %

12,90 %

19,90 %

Käsittelymaksu/kk

0 %

3,90 €

3,90 €

3,90 €

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Keittiötili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Helppoa ja huoletonta remonttia kalusteiden asennuspalvelua hyödyntämällä.

Toimitus ja asennus

Tehtaanmyymälästämme saat huippulaatua suoraan kotimaiselta valmistajalta. Suosittelemme vahvasti, että hyödynnät korkeatasoista kalusteasennuspalveluamme ostaessasi meidän tuotteitamme. Huolella valittujen asentajien kautta voimme taata laadullisesti toimivan ja katkeamattoman toimitusketjun, aina suunnittelusta kalusteiden viimeiseen säätöön saakka.

Tyytyväinen asiakas on kaiken tekemisen lähtökohta

Tyytyväinen asiakas

Koska tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä, suosittelemme hyödyntämään laadullisesti toimivaksi todetun palveluketjumme suunnittelusta asennukseen.  Tällä tavoin pystymme huolehtimaan siitä, että jokainen kohde saa arvoisensa lopputuloksen.

Keittiöillä on takuu.

Takuu

Hyvin suunnitellulle ja toimivalle tuotteelle voimme rohkeasti antaa 24 kuukauden yleistakuun ja 10 vuoden takuun huippulaadukkaille saranoille ja laatikkomekanismeille.