Näin tilaat keittiön

Onnistunut keittiöremontti lähtee suunnittelusta.

Suunnitteluaika

Varaamalla veloituksettoman suunnitteluajan aloituspalaverille saat aina parasta palvelua joko paikan päällä myymälällä tai etäyhteyden kautta. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan tarpeesi ja toiveesi, ideoidaan ja tutustutaan mallistoon. Sinulle valikoituu oma henkilökohtainen myyjä, jonka kanssa on helppo edetä suunnittelussa askel kerrallaan, eikä sinun tarvitse käydä asioita läpi aina uudelleen alusta alkaen.

Leppävirran myyntinäyttelyssä on esillä erilaisia keittiöitä laajasta mallistostamme.

Myyntinäyttely

Oletko jo kuullut huhua myyntinäyttelystämme? Suosittelemme vahvasti tutustumista tuotteisiimme ja palveluihimme paikan päällä tehtaanmyymälällä. Alueen laajimmassa myyntinäyttelyssä pääset kokeilemaan mallistomme toimivuutta, tunnustelemaan materiaaleja sekä ihastelemaan aitoja keittiöitä. Hurautat meille helposti, sillä sijaintimme on aivan 5-tien varrella Leppävirralla.

Keittiösuunnitelmat käydään läpi oman keittiösuunnittelijan kanssa.

Suunnitelman läpikäynti

Kun suunnittelunaloituspalaveri ja suunnitelman ensimmäiset versiot ovat valmiina, myyjämme ottaa sinuun yhteyttä suunnitelman ja tarjouksen läpikäymiseksi. Sinun on hyvä varata tähän reilusti aikaa, sillä jokainen suunnitelma tehdään yksilöllisesti eivätkä ne ole yleensä verrattavissa toisiinsa. Haluamme varmistaa, että saat täyden varmuuden siitä, mitä olet ostamassa. Henkilökohtaisen myyjän kanssa sinun on helppo edetä suunnittelussa askel kerrallaan.

Mittauspalvelu on apunasi, kun varmistetaan tilojen mittoja.

Mittaus

Viimeistään tässä vaiheessa suunnittelijamme tarkastaa kohteen mitoituksen, jolloin myös mittavastuu siirtyy automaattisesti kalustetoimittajalle. Suoritamme mittakäyntejä veloituksetta alueella; Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Rantasalmi, Suonenjoki, Kuopio, Heinävesi, Pieksämäki ja Juva. Muualle sopimuksen mukaan, kannattaa kysyä rohkeasti!

Rahoitus

Maksa myöhemmin – omaan tahtiisi 

Valitset milloin ja miten haluat maksaa.

  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Ei avausmaksua, ei korttia eikä piilokuluja
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon

Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä.

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Näet luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO

VUOSIKORKO

LUOTTOKULU/KK

30–60 pv

0 %

0 €

12 kk

9,90 %

0,28 %/kk luottorajasta,

kuitenkin enintään 12,50 €/kk.

24 kk

9,90 %

36 kk

9,90 %

48 kk

9,90 %

60 kk

9,90 %

72 kk

15,00% + KSL viitekorko*

* KSL viitekorolla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

Esimerkkiostos: 4000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 9,90 %. Luottokulu/kk: 11,20 €. Todellinen vuosikorko: 16,02 %. Luoton kustannukset: 359,27 €. Maksettava yhteensä: 4360 €. Osamaksuerä/kk: 364,22 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Keittiötili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää rahoituskumppanistamme Resursista täältä.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: linkki korotushakemukseen

Muistathan hyödyntää myös Resurs online bankiasi, josta näet mm. tilisi saldon: Kirjaudu online bankiin tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Helppoa ja huoletonta remonttia kalusteiden asennuspalvelua hyödyntämällä.

Toimitus ja asennus

Tehtaanmyymälästämme saat huippulaatua suoraan kotimaiselta valmistajalta. Suosittelemme vahvasti, että hyödynnät korkeatasoista kalusteasennuspalveluamme ostaessasi meidän tuotteitamme. Huolella valittujen asentajien kautta voimme taata laadullisesti toimivan ja katkeamattoman toimitusketjun, aina suunnittelusta kalusteiden viimeiseen säätöön saakka.

Tyytyväinen asiakas on kaiken tekemisen lähtökohta

Tyytyväinen asiakas

Koska tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä, suosittelemme hyödyntämään laadullisesti toimivaksi todetun palveluketjumme suunnittelusta asennukseen.  Tällä tavoin pystymme huolehtimaan siitä, että jokainen kohde saa arvoisensa lopputuloksen.

Keittiöillä on takuu.

Takuu

Hyvin suunnitellulle ja toimivalle tuotteelle voimme rohkeasti antaa 24 kuukauden yleistakuun ja 10 vuoden takuun huippulaadukkaille saranoille ja laatikkomekanismeille.