fbpx

Ajanvaraus

Suosimme tällä hetkellä etänä tapahtuvaa palvelua ja toivomme ensisijaisesti käytettävän puhelinta, sähköpostia tai etäpalvelua asioiden hoitoon. Varaa aika kalustessuunnittelijalle Leppävirran tehtaanmyymälään tai sovi tapaaminen etäpalveluumme alla olevasta ajanvarauskalenterista.

Varaa aika kalenterista

 

Etäsuunnittelu
Tapaa suunnittelijamme etänä videoyhteyden välityksellä ja aloita keittiön tai kodin muun tilan suunnittelu vaikka omalta kotisohvaltasi. Tapaaminen voi olla aloituspalaveri suunnittelulle, vielä luonnosvaiheessa olevan suunnitelman muokkaamista yhdessä tai valmiin suunnitelman ja tarjouksen läpi käymistä. Saat halutessasi vinkkejä ja opastusta mittaamiseen, voit esitellä ympäristön videon välityksellä suunnittelijalle tai ideoida yhdessä sopivia ratkaisuita ja materiaalivaihtoehtoja. Myös sinulla on mahdollisuus lähettää tapaamisen aikana suunnittelijalle vaikkapa ideakuvia tai muita dokumentteja.

Etäyhteytemme on helppo käyttää etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai sovellusta. Riittää, että sinulla on jonkinlainen sähköpostiosoite ja laite, jolla pääset nettiin. Etäpalvelua voit käyttää puhelimella, tabletilla tai tietokoneella sekä yleisimmillä nettiselaimilla. Kalenterin varattavat ajat sijoittuvat pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen mukaan, mutta palvelemme tarpeen mukaan muinakin aikoina. Lisätietoa etäpalvelusta saat puhelimitse 020 769 8308, sähköpostitse sanna.toivakka@korona.fi.

Kokeile rohkeasti ja kysy neuvoa, jos jokin askarruttaa!

Suunnittelutapaaminen myymälässä
Maksuton suunnittelutapaaminen on aloituspalaveri, jossa kartoitetaan tarpeesi ja toiveesi, ideoidaan sekä tutustutaan mallistoon. Mukaan käynnille tarvitset mitat tai mittakaavassa olevan pohjapiirroksen tilasta. Tämän tapaamisen pohjalta saat suunnitelman ja tarjouksen kalusteista. Saat suunnitelman sähköpostiisi tai voitte sopia uuden ajan myymälään sen läpikäymiseen ja muokkaamiseen. Tarkastamme vielä mitat ennen tilausta käymällä paikan päällä, jotta kalusteet ovat varmasti sopivat.* Varaa aika kalustessuunnittelijalle Leppävirran tehtaanmyymälään.

Myymälämme on avoinna toistaiseksi sopimuksen mukaan. Ilta- ja viikonloppuaikoja myymälään voit tiedustella tehtaanmyymälästä 020 769 8300 tai info@korona.fi.

*Maksuttomat mittakäynnit Leppävirran, Varkauden, Pieksämäen, Heinäveden ja Kuopion alueella. Muualla sopimuksen mukaan.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close