Ajanvaraus:
varaa aika maksuttomaan suunnitteluun

Miksi käyttää suunnittelupalvelua?

Tapaaminen myymälässä

Tapaa suunnittelijamme Leppävirran tehtaanmyymälällä tai Kuopion Showoomilla ja tutustu aitojen keittiöiden maailmaan. Maksuttomassa suunnittelupalaverissa kartoitetaan tarpeesi ja toiveesi, ideoidaan sekä tutustutaan mallistoon. Tapaamisen pohjalta teemme sinulle henkilökohtaisen suunnitelman ja tarjouslaskelman. Suosittelemme ottamaan myymäläkäynnille mukaan mitat tai mittakaavassa olevan pohjapiirroksen tilasta.

Löydät vapaat ajat tehtaanmyymälälle sekä Showroomille kalenteristamme.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, olethan rohkeasti yhteydessä puhelimitse 020 769 8300 tai sähköpostitse info@korona.fi.

Tapaaminen etäyhteydellä

Tapaa suunnittelijamme etäyhteyden välityksellä ja aloita kalustesuunnittelu, vaikka omalta kotisohvaltasi. Tapaaminen voi olla aloituspalaveri suunnittelulle, luonnosvaiheessa olevan suunnitelman jäsentely tai valmiin suunnitelman ja tarjouksen läpi käymistä. Saat halutessasi vinkkejä ja opastusta mittaamiseen, voit esitellä ympäristön videon välityksellä sekä ideoida yhdessä sopivia ratkaisuja ja materiaalivaihtoehtoja.

Etäyhteytemme on helppo käyttää etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai sovellusta. Löydät vapaat etäyhteys ajat kalenteristamme.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, olethan rohkeasti yhteydessä puhelimitse 0207 698 300 tai sähköpostitse info@korona.fi.

Varaa aika

Ota yhteyttä, niin sovitaan suunnitteluaika

Tutustu suunnittelijoihimme

Tiina Asikainen

Tiina on kokenein kalustesuunnittelija. Vuosien raudanluja ammattitaito näkyy laaja-alaisena tuotetietoutena ja persoonallisina kalustesuunnitelmina. Tiinan käsissä syntyy ajattoman kauniin klassiset keittiöt sekä tämän päivän modernit kokonaisuudet.

tiina.asikainen@korona.fi 0207 698 304

Outi Rytkönen

Outin pitkäaikainen kokemus asiakaspalvelusta huokuu hänen koko sydämestä. Vahva asiakasymmärrys ja tarpeiden kartoitus takaa juuri oikeanlaisen kalustesuunnitelman asiakkaalle. Outin suunnittelupöydällä syntyy laatua ja käytännöllisyyttä toimivaan arkeen.

outi.rytkonen@korona.fi 0207 698 306

Minna Kaulamo

Minna on paikallinen positiivista energiaa ympärilleen huokuva pitkänlinjan asiakaspalvelija, jonka kanssa keittiösuunnitelmat valmistuvat käden käänteessa. Minnan luovuus ja aito kiinnostus asiakkaiden tarpeista synnyttävät toimivat keittiöunelmat koteihin.

minna.kaulamo@korona.fi 0207 698 307