Korona Keittiöiden tiimi

Korona keittiöt on valmistanut laadukkaita keittiöitä jo yli 25 vuotta

Suunnittelemme ja valmistamme kalustekokonaisuuksia, joissa huomioidaan erityisesti käytännöllisyys, laatu ja kestävyys. Korona keittiöt tunnetaan laajalti korkealaatuisten kiintokalusteiden valmistajana.

Korona keittiöt on perustettu vuonna 1997 Varkaudessa. Jo yrityksen alkuvuosina toiminnan lähtökohtana oli valita luotettavimmat tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit taataksemme laadukkaan valikoiman ja toimitusvarmuuden. Nykyaikaiset tuotantotilamme ja laaja myyntinäyttelymme sijaitsee Leppävirran Teollisuustiellä, aivan 5-tien varrella.

Erikoisosaamistamme ovat innovatiiviset tuotteet, ammattitaitoinen suunnittelu sekä työn laatu. 25 toimintavuotemme aikana olemme kasvaneet vahvaksi alan osaajaksi ja toimitamme yksilölliset kalustekokonaisuudet yksityistalouksiin sekä julkisiin tiloihin. Panostamme kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun aina suunnittelusta asennukseen saakka. Arvostamme kotimaista työtä ja suunnitteluosaamista, joissa korostuvat asiakaslähtöisyys ja toimitusvarmuus.

Korona kruunaa kotisi

Kodinsisustus on tärkeä osa sujuvaa arkea ja kiintokalusteiden toimivuudella on suuri merkitys. On toiveesi selkeälinjainen tai täynnä elämää rohkeine yksityiskohtineen, me räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Korona kalustaa yhtenäisen ilmeen koko kotiisi

Keittiön tyyli ja toiminnallisuus voi jatkua myös muualle kotiisi, sillä Korona keittiöt kalustaa kylpyhuoneet, kodinhoitotilat, eteiset sekä työtilat. Unohtamatta mittamuuttuvia säilytyskalusteita haastavampiin tilaratkaisuihin. Tarjoamme veloituksettoman suunnittelupalvelun, jotta lopputulos täyttää toiveesi ja tarpeesi.

Suunnittelupalvelu apunasi

Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

2 vuoden takuu

Laadukkaalla ja toimivalla tuotteellamme on 2 vuoden yleistakuu. Lisäksi 10 vuoden takuu saranoilla ja laatikkomekanismeilla.

Kotimainen tuote

Tuotantomme sijaitsee Pohjois-Savossa Leppävirralla. Olet aina tervetullut käymään luonamme tutustumassa tuotteisiimme.

Henkilökunta

TIINA

Tiina on kokenein kalustesuunnittelija. Vuosien raudanluja ammattitaito näkyy laaja-alaisena tuotetietoutena ja persoonallisina kalustesuunnitelmina. Tiinan käsissä syntyy ajattoman kauniin klassiset keittiöt sekä tämän päivän modernit kokonaisuudet.

tiina.asikainen@korona.fi 0207 698 304

OUTI

Outin pitkäaikainen kokemus asiakaspalvelusta huokuu hänen koko sydämestä. Vahva asiakasymmärrys ja tarpeiden kartoitus takaa juuri oikeanlaisen kalustesuunnitelman asiakkaalle. Outin suunnittelupöydällä syntyy laatua ja käytännöllisyyttä toimivaan arkeen.

outi.rytkonen@korona.fi 0207 698 306

MINNA

Minna on paikallinen positiivista energiaa ympärilleen luova pitkänlinjan asiakaspalvelija, jonka matka alan vaihdon jälkeen on lähtenyt nopeasti ja vahvasti käyntiin kalustesuunnittelun parissa.

minna.kaulamo@korona.fi 0207 698 307

PEKKA

Pekka on yrityksen toinen perustaja, toimitusjohtaja ja raudan luja myynnin luotsaaja. Hän on puhemiehenäkin tunnettu tarinankertoja ja yrityksen huolehtiva isähahmo. Pekan asiakaskunta koostuu tällä hetkellä pääsääntöisesti yrityksistä.

pekka.kaukonen@korona.fi 0207 698 303

JUKKA

Jukka on yrityksen perustaja ja järjestyksen ylläpitäjä hallinnoiden tuotantoa ja tilauskantaa saumattomasti. Jukalla on laaja-alainen tieto tuotteiden teknisistä ominaisuuksista ja mekanismien toimivuudesta.

jukka.kosunen@korona.fi 0207 698302

MIKA

Mika on pitkänlinjan kalusteasennuksen ammattilainen, joka horjumattomalla täsmällisyydellään on viimeinen laaduntae yritykselle. Asiakkaiden keskuudessa kovin pidetty asentaja, jonka käsiin voi luottaa haastavimmatkin asennusprojektit.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Pitkän historian aikana meille on syntynyt monia hyviä yhteistyökuvioita, joiden kautta onnistuu niin suunnittelu kuin asennustyökin. Olemme kasvattaneet ympärillemme laajan ammattitaitoisen verkoston, jonka avulla pystymme tarjoamaan palvelujamme alueellisesti laajemmin ja suuremmalle asiakasmäärälle.

Tuotanto

Tuotantotiimissä Leppävirran tehtaalla työskentelee vahva ja tehokas porukka. Laadukkaalla, sujuvalla ja saumattomalla yhteistyöllä syntyy korkealaatuisia kalusteita. Tuotannon vahva osaaminen takaa myyjien puheet todeksi, jolloin asiakas saa juuri sitä, mitä on tilannutkin. Iso osa yrityksen toimitus varmuutta on laadullisesti toimiva tuotanto.