fbpx

Yritys

Kotimaiset Korona-kalusteet suoraan tehtaalta

”Valmistamme yksilölliset kalustekokonaisuudet Pohjois-Savossa Leppävirralla, yli 20 vuoden kokemuksella. Meillä asioidessasi valitset aina monipuolisen suunnittelupalvelun, parhaat raaka-aineet, kotimaisen työn ja tunnetun toimitusvarmuuden.

Koska asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä.”

Vahvaa osaamista jo yli 20 vuotta

Korona perustettiin vuonna 1997 Varkaudessa, jolloin päätuotteina olivat kaihtimet ja liukuovikaapistot. Hyvin nopeasti mukaan tulivat keittiöt ja kiintokalusteet, jotka ovat jo pitkään olleet yhtiömme päätuotteita. Nykyisin Korona tunnetaan laajalti korkealaatuisten kiintokalusteiden valmistajana. Erikoisosaamistamme ovat innovatiiviset tuotteet, työn laatu ja toimitusvarmuus. 20 toimintavuotemme aikana olemme kasvaneet vahvaksi alan osaajaksi.

Saat meiltä kokonaisvaltaisen palvelun aina monipuolisesta suunnittelusta asennukseen saakka. Toimitamme kalustekokonaisuudet yksityistalouksiin sekä julkisiin kohteisiin.

Koronan arvoihin kuuluvat kotimaisen työn ja suunnitteluosaamisen kunnioittaminen. Toimintatapojamme ovat vahva käyttäjälähtöinen suunnittelu ja toteutus, sekä toimitusvarmuuden takaaminen. Meille on tärkeää, että asiakas tietää missä ja miten tilatut tuotteet valmistetaan. Toimitusvarmuuden takaamiseksi käytämme vain luotettavimpia yhteistyökumppaneita.

Korona keittiöiden myyntinäyttely sekä tuotantotilamme sijaitsevat Pohjois-Savossa, Leppävirralla. Tehtaamme ammattitaitoiset työntekijät toteuttavat kalusteet kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä. Myyntipisteemme löytyvät lisäksi Kuopiosta ja Hangosta.

Tervetuloa tutustumaan!