Korona – Keittiöt liukuovet komerot

Shop

Ajanvaraus

Meille voit jättää helposti soittopyynnön

Tapaaminen myymälässä

Tapaat suunnittelijamme Leppävirran tehtaanmyymälällä ja pääset heti tutustumaan laajaan myyntinäyttelyymme aitojen keittiöiden maailmaan. Maksuttomassa suunnittelupalaverissa kartoitetaan tarpeesi ja toiveesi, ideoidaan sekä tutustutaan mallistoon. Tapaamisen pohjalta teemme sinulle henkilökohtaisen suunnitelman ja tarjouslaskelman. Suosittelemme ottamaan myymäläkäynnille mukaan mitat tai mittakaavassa olevan pohjapiirroksen tilasta.

Ilta- ja viikonloppuaikoja myymälään voit tiedustella tehtaanmyymälästä 020 769 8300 tai info@korona.fi.

Tapaaminen etäyhteydellä

Tapaa suunnittelijamme etäyhteyden välityksellä ja aloita kalustesuunnittelu, vaikka omalta kotisohvaltasi. Tapaaminen voi olla aloituspalaveri suunnittelulle, luonnosvaiheessa olevan suunnitelman jäsentely tai valmiin suunnitelman ja tarjouksen läpi käymistä. Saat halutessasi vinkkejä ja opastusta mittaamiseen, voit esitellä ympäristön videon välityksellä sekä ideoida yhdessä sopivia ratkaisuja ja materiaalivaihtoehtoja.

Etäyhteytemme on helppo käyttää etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai sovellusta. Löydät vapaat etäyhteys ajat kalenteristamme. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, olethan rohkeasti yhteydessä puhelimitse 0207 698 300 tai sähköpostitse info@korona.fi.

Varaa aika

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Yksityisyyden suoja.